Hingesugulased on PÄRISELT olemas

Usk on just nagu armastus: seda ei saa peale sundida.

– Arthur Schopenhauer
Saksa filosoof

Oma väheste eluaastate jooksul olen ma pidanud korduvalt ja korduvalt pettuma – iseendas, lähedastes ja mis kõige kurvem, armastuses. Nii isa armastuses kui ka mehe ja naise vahelises. Olen aus, minu viimane laiali minek tegi mind nõrgaks, kuigi tahtsin välja näha tugev ning iseseisev. See oli vaid väline kiht, sisemiselt olin nõrk, sest suur muinasjutt sai läbi. Nüüd tagantjärgi analüüsides – parem oligi, sest mädanevaid kihte oli selles suhtes mitmeid, kahjuks sel hetkel olin ma aga pime.

Peale laiali minekut meeldis mulle lihtsalt inimestega aega veeta ning ütleme nii, et tähelepanu saada. Aga teate seda, et kõik asjad, olukorrad ja inimesed satuvad su ellu täpselt siis, kui sa neid vajad ehk õigel ajal. Ja nii ongi!

Lisaks, kas sa teadsid, et maailmas on üle 7 miljardi inimese. Jep, seda teab igaüks. Aga kas sa kujutad ette, et nende miljardite seas on paar üksikut inimest, kes mõistavad sind une pealt, kellega koos olles tunned ennast turvaliselt ja kaitstud ning armastatud? Jaa! Ja nendega on veel see asi, et nende seas on su hingesugulased, need kes mõistavad sind sõnagi ütlemata. Su süda põksub samas rütmis, tead sisimas, kui tal on midagi halvasti, aga ta ei taha sulle rääkida, sest ei taha sulle pingeid jnejne. Ühesõnaga, sa tead, et see inimene on täielikult sinu inimene. Sõnadega on seda keeruline edasi anda, loodan, et igaüks kogeb seda tunnet kord elus!

Mul oli varasemalt oma parima sõbraga selline side. Või noh, on siiani. Vahepeal vingume ja kraakleme, aga põhimõtteliselt täpselt midagi sellist. Uskusin ja olin kindel, et armastuse osas ma hingesugulast ei kohta, sest nagu ma ütlesin, olin ma korduvalt pettunud selles osas. Uskusin juba, et mul on eelmisest elust karma võlg.

Ja siis saabus see ÕIGE aeg. Juhtus kogemata Tinder, sama kogemata paremale swaipe ja ka vastu saadud swaipe. Edasi juhtus vestluse ümber kolimine Facebooki. Seejärel pirtsakas Kärt, kes tundis, et ei viitsi sellise asjaga tegeleda ning ei tundunud seal teisel pool ekraani ka üldse “minu inimene”. Aga BOOM. Ühel järgmisel ÕIGEL päeval mõtles Kärt, et davai, mis ma ikka sellest kaotan, kui kannatlikule poisile ütlen “jah” ja saame kokku.

Ma julgen öelda, et sellest vihmasest, läbi ligunenud ja sopasest jalutuskäigust saigi kõik alguse. Ma olin lummatud ja peagi mõistsin, et ma ei ole enam armastuses pettunud, vaid minu ellu on sattunud mu hingesugulane.

Lihtsalt inimene, kellega koos olles unustad ajataju ja kõik ümbritseva. Sa tead, et võid teda usaldada, ilma, et pead midagi vastu pakkuma. Tunned, et sind armastatakse, hoitakse, kaitstakse ja veel kord armastatakse.

Julgen väita, et üks mõnusamaid asju on oma pea ta õlale toetada ja tema kaisus uinuda. Hommikul ärgata selle peale, et ta paitab su pead. Hea on näha, kuidas ma ise olen õnnelikumaks, rahulikumaks muutunud ning näha kuidas tõsine Eesti mees on õppinud naerma ja naeratama.

Kui sa küsid, milline see minu hingesugulane on siis vastus on imelihtne. Tagasihoidlik, vaos hoitud, töökas, hea huumorisoonega, armastav mees. Lisaboonusena šokolaadi karva silmad, krussis lokid peas, lihases ja ilusad käed.

Töökuse osas nagu for real, kui me magamistoa remonti tegime, siis ma leidsin ennast vist miljon korda ukse pealt vaatamas heldimusega, kui töökas ja tubli mees mul on. Ahhh, kui väga ma sind armastan!

Pean veel eraldi uuesti mainima seda, et ma pole kunagi tundnud ennast nii hästi. Sa lihtsalt tead, et see on see õige inimene minu kõrvale. Kõik on täpselt nii nagu olema peab. Tean, et mitmed inimesed muigavad ja ütlevad, et olen armastusest pimestatud ja ei midagi enamat, sest me tunneme ju teineteist alles alla aasta. Aga mind ei huvita, mida teised arvavad, sest antud juhul ma julgen arvata, et sa pole tundnud seda õiget tunnet veel oma elus, et just see inimene on see õige!

Mul ei ole siin elus millegi üle rohkem õnnelikum olla, kui selle, et ma lõpetasin pirtsutamise ja sain härraga kokku! Just sellest esimesest kohtumisest olin ma elust taas lummatud ja müüdud. Just sellest peale hakkas meie lugu…

Üks asi, mis on mul elus kõige rohkem vastu karva on see, kui inimesel puudub iseloom ning oma arvamus. Aga härra puhul pole ma pidanud kunagi seda negatiivset tunnet tundma. Tal on asjadest kindel arvamus ja minu õnneks, enamjaolt meil need ka ühtivad. Jutu sees tuli üsna suhte alguses välja see, et meil on täpselt sama unistus. Seega see meie lugu areneb tuleviku suunas – palkmaja männi metsas, 1-2 last, kass-koer.

Kas pole mitte tore õnnelik ja eluga rahul olla?

Loodan südamest, et me kõik jõuaksime üks hetk sellesse staadiumisse elus!

PS! Sulge oma arvuti, telefoni, tahvel või muu vahend, millega antud postitust loed, ja mine oma kaaslase juurde. Veeda temaga kvaliteetaega! Armastage teineteist!


Mulle meeldib kirjutada teemadest, mis kõnetavad nii mind ennast kui ka minu lugejaid. Antud postitus sündiski lugejate soovist saada aimu minu elumuutustest (lahkuminekust), uue suhte tekkimisest (kuidas ja millal) ja sellest, milline see minu härra siis tegelikult on. 

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

3 kommentaari “Hingesugulased on PÄRISELT olemas

  1. Nii ilus postitus! Endal sama lugu – tutvusin oma elukaaslasega Tinderis ja nüüd ootame poisiklutti, kes augustis sünnib! Ma pole ka kunagi varem nii õnnelik olnud 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: