Igatsus on suhte oluline komponent

Kas sa oled suhtes? Mina olen ja õnnelikus. Kahtluste korral kinnitab seda ehk minu üks eelmistest postitustest (link). Härra on taaskord metsas, sel korral Kevadtormil, keelatud on igasugune nutivahendite kasutamine, seega pole ta ka kättesaadav. Super-mega SOS olukordadeks andis ta mulle küll üksuse kontaktnumbri, aga siiski ei ole mul kohta, kuhu saata kurbasid näokesi, kui igatsus peale tuleb.

Selle sama igatsuse peale hakkasingi eile mõtlema, kui olin keset voodit võtnud oma meritähe asendi sisse. Igatsus on üks kummaline, samas imeline asi, nagu ka aeg-ajalt teineteisest eemal viibimine. Pean tunnistama, mulle lausa meeldib. Missest, et iga kord, kui härra tuleb jutuga, et metsa minek ma krimpsutan nina ja lasen oma vinguviiuli mõneks minutiks valla.

Mu tutvusringkonnas on aga paar paari, kes on 24 tundi päevas ja 7 päeva nädalas koos. Koguaeg ninapidi koos. See on omamoodi armas, kokkukasvamine ja puha, aga mina oma isiksusega ei suudaks seda. Mõnikord on vaja ka aega iseendale. Või ma eksin? Igatsemise juures on midagi omamoodi toredat, see justkui vürtsitaks kogu suhet. Igatsus, see on nagu sidrunikoogi juures oluline komponent sidrun! See lihtsalt peab olema, muidu ei ole see õige!

Kujuta ette nüüd olukorda, kus oled oma kaaslasega eraldi olnud nädal või kaks. Igatsus on olnud peal suur, kuid samal ajal ka oled saanud lugeda raamatut, mida oled alati edasi lükanud, sõbrannadega kohvikus käinud, trenni teinud ja palju muud, mis muidu on võib-olla veidi tagaplaanile jäänud. Nüüd saad seda kõike rahus teha. Su härra tuleb tagasi ning taaskohtumine on mine-pekki-kui-hea. Saad teda jälle üle keha musitada, kallistada, juustes sasida, tunda ta lõhna ja hingamist, temaga koos midagi vahvat ette võtta. Taasavastad, kui äge ja hea mees sul on! Uus hingamine ka teie suhtes.

See on vist ka põhjus, miks mulle meeldib aeg-ajalt eemal viibida. Lõpptulemus on jälle uus, värske ja kütkestav!

 

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: