Tsau mai!

Ma ei tea, kas see kiiks on ainult mul või ka teistel, aga teate ka, et MAI alles algas ja juba lõppeb! Märts ja aprill kuidagi venisid, nüüd mai on lausa lennanud ning ma ei taha mõeldagi, kui kiiresti suvi võib mööduda.

Suvest rääkides, siis mul vist erilisi plaane ei olegi. Üritan nautida nii, kuis saab ja võtta rahulikult. Plaanis oli teha üks pikem jalgrattamatk, kuid see jääb vast ära. Suvel on kaks lühikest tenniselaagrit lastele, laulu- ja tantsupidu ning minu haugi mälu hetkel ei tuvastagi midagi kindlat, mis mind ees ootamas on.

Mis vahepeal on toimunud? Olen aus, olen rohkem olnud töö lainel ja niisama puhkamisel-vedelemisel. Olen tegelenud lisaks ka ühe loovtöö juhendamisega, mis läheb esmaspäeval kaitsmisele. Käisin kolme oma klassi lapsega Estonias vastuvõtul ja Buratinot vaatamas – mega vahva, soovitan! Kahjuks enese jaoks ma väga midagi pole teinud, sest energia läheb kõikjale mujale. Aga kui töö lõppeb, siis luban, et hakkan enesega rohkem tegelema! 61110241_2380394738907079_8774364670988386304_n

 

Tööl on viimasel ajal meeletult kiire olnud, ega elu ka motivatsiooni puudus ja jõuetus  lihtsamaks tee. Lastel on jäänud veel 10 koolipäeva, millest klassiruumis reaalselt veedame 5. Toimub õpitud teemade kordamine, teadmiste kontrollimine, otsade kokku võtmine ning minu poolt hinnangute kirjutamine. See viimane ka kõige tüütum osa, ent vajalik.  Viimasel nädalal lustime ja tegeleme meelepärasemate tegevustega. Esmaspäeval – näidendi esitamine ja PlayBox, teisipäeval mängude päev ja suviste sünnipäevalaste sünnipäevade tähistamine, kolmapäeval läheme loomaaeda, neljapäeval oleme matkal ja reedel saavad lapsed juba tunnistused ning suvevaheaeg on nende jaoks alanud.

Mina pean veel nädal-kaks tööl siis käima, oma asju lõpetama ning klassi koristama, vaikselt ka oma töövahendeid ära viima, sest järgmine õppeaasta tuleb minu jaoks väheke teistsugusem, aga sellest tulevikus.

Aga tagasi tulles siis tänasesse päeva. Olen terve päev sulanud ja vingunud kui pa-la-v on õues! Võtsin siis sihiks täna, oma üle-pika-aja-vabal-päeval päikest võtta ja puhata. Väike vaikuseminut. Iroonia. Naer. Õues on pilves, kallab ja jõledalt jahe on. Huvitav, kas ma täna tegelikult voodist üldse välja ka saan?

 

AGAAAA nädalavahetusel hakkame me garderoobi tegema, seega uus remondi postitus tuleb ka peagi!!!

Oki, olge musised edasi! Ma nüüd lähen haaran ühe rabarberikoogi, avan Simsi (õhh see on juba saatanast) ja laisklen sajaga.

#pildid on viimase aja klõpsud, kui käisime Jägalal meeli puhkamas.

 

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

2 kommentaari “Tsau mai!

  1. Minu arvates on õpetaja töö üks tänuväärsemaid ametikohti maailmas! Tore on näha, kui noored satuvad kooli õpetajatena ja eeskujudena. Võiksid oma tööst pikemalt kirjutada…

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: