Tere, sügis! ehk Tere, väsimus!

Kui te vaid teaksite, kuidas see postitus sündis. Ma vist peaksin olema tänulik iseendale, et ma ikka oma postitusi üle loen ning muudan neid. Tänase postituse “muudatused” on oma mõtete ümber sõnastamine ning veidi ka ilustamine (st. ilusamalt ja viisakamalt väljendamine). Nimelt esialgu võtsin ma selle postituse lahti ja kirjutasin kõike, mis meelel-keelel. Päris sasipundar ja veidi ka vastik-õel postitus tuli. Jep, ma olen vahel ka selline. Aga viimase aja tegemised ja sündmused on mind palju mõjutanud ning kõik tundub kuidagi vastik. Olgu, mitte päris kõik, aga paljud asjad.

Mul on viimasel ajal mingisugune kohutav energialangus. Tööl on koormus väiksem, kui eelmisel aastal (reaalselt käin tööl vaid 3 päeva nädalas ja neist kaks on ka pärast koolilõunat) aga siiski nii palju asju on korraga käsil, et energiast jääb ikka puudust.

Tänane tööpäev oli 6 tundi järjest ja ma tunnen, kuidas mul on null energiat. Muidugi päeva lõpetasid ka keelekümbluse klasside tunnid (vene keelse kodukeelega lapsed, kes õpivad eesti keeles), mis röövivad a-l-a-t-i üleliigse energia enesele, sest seletamist on kordadest rohkem, lisaks näitlikustamist ja ühe klassi puhul ka korrale kutsumist rohkem, kui normaalne oleks.

Lisaks tundub mulle, et inimesed on viimasel ajal kuidagi kärsitud, õelad, kurjad, negatiivsed ja vastikud. Ei, mitte kõik, aga päris mitmed! Päris halvad omadussõnad kirjeldamiseks, aga tõesti selline tunne jääb küll. Kõik elavad oma muresid teiste peal välja, täiskasvanulikust käitumisest pole suurt midagi järgi ja üldse kuidagi raskeks teeb ka suurte inimestega suhtlemine.

Aga need päeva jooksul kallistused oma eelmise klassi lastelt… Oeh, need teevad tuju paremaks ja toovad sealt pahast tundest mind jälle välja. Tore, et nad on mul ikka olemas! Eelmisel neljapäeval sain nendega matkapäeva koos veeta, sest nende uus õpetaja oli koolitusel ja minu rolliks oli olla nende asendusõpetaja. Teate, kui ägedad nad ikka on! Ja meil on nii vahva-tore-lõbus päev! Täpsemalt muljetasin sel teemal instagramis (@k2rtu), leiate selle piltide alt. Tänase postituse pildid ka tollest päevast! Praegu mõtlen, et võib-olla peaks nädalavahetusel seenele minema. Saab loodusesse, kopsud värsket õhku täis, lisaks seenekastet ja oma meeli rahustada-puhata.

70723825_726856754386358_9062399162271662080_n.jpg

Ühesõnaga tänase päeva lõpuks tundub mulle jälle, kui vastik kõik on ja ei jõua ära oodata, millal ma koju saan jääda. 17.oktoober ei ole enam kaugel! See on mu viimane ametlik tööpäev. Peale seda hakkab vaheaeg, seejärel mul puhkus ja peale puhkust juba dekreet. Aga tööle ei lähe peale 17.oktoobrit enam!!! Jess!

Lisaks tööle ja sellega kaasnevale väsimusele alustan ma paralleelselt praktikaga ja magistritööga. Nimelt on mul ikkagi plaan tänavu õppeaastal oma ülikooliga korda saada ja diplom kätte saada. Kui realistlik see tegelikult on? Ega ma ei oska kommenteerida, sest ideaalis on mul kullatükis beebi, kes magab normaalselt ja erilisi probleeme temaga ei esine ning saan tema kõrvalt rahulikult ka ülikooliga tegeleda. Mu ema muidugi naerab, et kui J on emasse (ehk minusse) siis on ta paras pisike põrguline. No elame ja näeme.

Selle nädalaga pean ma valmis saama oma magistritöö uurimiskava, millega peaksin alustama nüüd ja kohe. Tegelikult pidin ma sellega tegelema hoopis selle postituse kirjutamise asemel, aga ma ei suuda kuidagi ennast veel häälestada selle peale. Võib olla oleks pisike uinak hea ja peale seda teha? Haha. Ise ka usun v? Siis olen ma nii unine ja zombie, et ei suuda arvutitki avada. Ühesõnaga, kellel on üleliigset energiat ja motivatsiooni, ole musi ja saada mulle ka. Sain end nüüd vist välja elatud, vingutud ja kurdetud. Teen pisikese 30-60 minutilise uinaku ja hakkan (võib-olla) usinaks.

* Kuidagi irooniline on tänane postitus peale eelmist enesearmastuse leidmise postitust. Sisimas tean, et täna on lihtsalt üks raske ja keeruline päev, homme on juba palju parem. Tegelikult tahtsin ma kirjutada teile, kui kaunis on sügis ja kui väga see mulle meeldib, aga nagu isegi aru saate, siis postitus võttis teise suuna. 

Olge mõnusad ja ilusat sügise algust teile!

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: