Nädalavahetus

Nädalavahetus saigi JÄLLE läbi! Mulle viimasel ajal tundub, et kodusena olles saab nädalavahetus veel kiiremini läbi, kui seda tööinimesena. Alles see algas ja juba läksid kõik jälle tööle. Nüüd ma siis siin olen, küpsetan pitsat, mängin koeraga ja otsin viimseid energiajääke, et oma praktikaga tegeleda. Käisin täna lisaks ka matemaatika tundi vaatlemas, selleks, et endale kindlustunnet rohkem saada antud õppeaine osas. Pean ju ise ka seda andma.

Energiaga on see jama, et olen küll kodune ja “puhkan”, aga õigem oleks öelda, et päeval puhkan välja ööst, sest pisike surub kuidagi mõnusalt vaagnale ja närvidesse, et pool ööd kulub mugava asendi otsimisele ja keerutamisele. Teisest poolest omakorda pool kulub halbadele unenägudele ja allesjäänud veerand tervest ööst ma siis magan. Hommikul ärgates pole küll tunnet, et olen kodune tulevane emme, kes saab lõõgastuda ja puhata.

Nädalavahetusest nii palju, et laupäeva veetsime maal. Külastasime härra vanavanemaid ja vanemaid. Käisime kinos vaatamas filmi “Gemini man” ehk “Kaksikmees” (rohkem infot). Mina hindaks filmi 5 palli süsteemis 4 palliga. Esialgu ei saanud kuidagi vedama, pärast pidama. Aga jäin rahule. Lisaks oli laupäeval suur draama nimega ma-ei-saanud-juustuburgerit. Isu oli noh! Läksime mäkki, aga järjekord oli jõhker, vabu laudu polnud jne. Sada häda, ilma jäingi. Härra siis pakkus välja, et lähme kõik koos peale kino aga tahate nalja teada? Mul polnudki enam isu. Raseda elu.

Pühapäeva päeva esimese poole vedelesime ja puhkasime niisama ning õhtuks läksime taaskord Tallinna, sest mu emps kinkis härrale (talle ja mulle siis tegelikult) sünnipäevaks restoranide nädala raames õhtusöögi. Käisime restoranis Mix. Asub Vana-Posti 11.

Ülevaade: Vladimir Iljini originaalretseptides põimuvad Kesk-Euroopa ja Vahemere köökide maitsed luues uusi, trendikal fusion-stiilil põhinevaid koosluseid. Kõik road valmivad ainult naturaalsetest koostisosadest, kuhu ei ole lisatud tehislikke lõhna- ja värviaineid. Tänu nendele nüanssidele ja ebatraditsioonilisele serveerimisele, iga kord üks ja sama roog tuleb välja unikaalsena ja kordumatuna, sest suurim osa koostisosadest toodetud Eestis omavad erakordset maitsepaletti. 

Mul oli tegelikult plaanis sellest eraldi postitus teha, piltidega ja puha AGA mulle meenusid piltide tegemine alles peale seda, kui olin magustoidust juba pool ära söönud. Seega piltidega on nagu nendega on. Sellegi poolest toidud olid head ja lisaks restoraniliku välimusega.

Meie menüü:

  • Eelroog: suitsuangerjafilee, rohelise salati ja kartuliga – nägi mega cute välja, angerjas mind väga ei köitnud, kuid salat oli mõnusa kastmega üle valatud ja kartulid olid mega tiny.
  • Pearoog: grillitud talle sisefilee – njomm! Sisefilee viis keele alla! Kõrvale oli lisatud kartuli kotletid (?), mis olid ka mega maitsvad.
  • Magustoit: Sitsiilia sidrunitest kook – lisaks nende endi käsitöö jäätis. Mõnusalt hapukas kook!

Õhtu oli ilus, seega võib rahule jääda! Lisaks-lisaks! Restoranide nädal kestab veel neljapäevani, seega tee kaaslasele üllatus ja minge näiteks tööpäeva õhtul hoopis restorani – rohkem infot Tallinn Restaurant Week 2019

 

Kuidas teie nädalavahetus möödus? 🙂

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: