Valentinipäeva kinkidest

Minu lemmik osa päevast on jalutuskäik, kus saan klapid pähe panna, põnn magab ja rahumeeli mõlgutan oma mõtteid. Täna enne lõunat toimunud jalutuskäik viis aga mu mõtted selleni, et homme on juba 14.veebruar ehk sõbrapäev ehk valentinipäev. Kes, kuidas seda nimetab. Igatahes järjekordselt üks armas päev, kus oma lähedasi meeles pidada. Kas ja kuidas seda teha, on juba omaette küsimus.

Praktilisuse kehastus nagu ma viimasel ajal olen, pean tõdema, et kingitusest kui esemest ma ei hooli. Minu südamesooviks oleks sel päeval hoopis TUNDA TÕELISELT, et olen kallis ja hoitud, vaat, et väga oluline tema elus. Omaasi, kuidas seda siis väljendada. Muidugi tulbikimbust ka ära ei ütleks. Hehe.

Rääkides sellest, mida ja kas ma oma lähedastele kingin… Lähtun samast, mis ma endale sooviksin. Kingin lähedust, koos olemist ja aega teineteisega. Ilmselt homme seda kõike veel ei juhtu, sest minu idee jaoks on vähe pikemat aega tarvis. Aga lähitulevikus. 🙂

Seega – kaunist tulevast sõbrapäeva ja aega teineteisega! Armastage ja hoolige!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s