Friik, kes ihkas lilli üle kõige

Mõeldes lähenevale naistepäevale mõtlesin lillede teemal oma mõtted kirja panna. Kas ja millal? Miks ja milleks? 

Jäin hiljuti lugema artiklit “Mehed, on üks suurepärane selgitus sellele, miks naised nii väga lilli saada soovivad” ja see pani mind mõtlema selle üle, milline friik ma kunagi olin. 

Mida ma selle friigiga silmas pean? Eks ikka seda, et minu elus on olnud hetki, kus ma olin südamest kurb ja solvunud, kui ma ei saanud kaaslaselt lilli – valentinipäevaks, naistepäevaks, sünnipäevaks, niisama jne.

Lugedes nüüd eelnimetatud artiklit jäid mulle silma paar väidet ja mõtet:

  • Kui mees viib oma naisele lilli, jätab see naisesse imelise tunde – sa tead, mis talle meeldib isegi kui te olete kaua aega suhtes olnud.
  • Iga kord, kui naine märkab kodus vaasis olevaid lilli tuleb talle naeratus näole.
  • Lilled on head stressileevendajad.
  • Lilled vallandavad saaja kehas õnnehormoonid – lõpptulemusena on üks tõeliselt värske enesetundega õnnelik naine.

Nii, ei nüüd ei tule see osa, kus ma teen neid mõtteid maatasa. Hoopis pean ma ütlema, et neis on ilmselt tõetera sees. Saades lilli olen ma rõõmsam, rahulolevam ja muidugi meeldib mulle, kui saan üllatatud.

Küll aga ei pea ma neist enam nii lugu, kui varasemalt. Olen endamisi mõelnud, et varasemalt lilli ihanud olekus olid mul lihtsalt suhtes puudujäägid, mida üritasin lillede (ja kinkidega) tasakaalustada.

Nüüdses suhtes aga ostan ma pea iga kuu endale ise lilli. Miks? Minu lillede ostmise eesmärk on puhtalt see, et toas oleks värske kevadine lõhn, sest kevade igatsus on juba nõnda suur. Kuna minu suhe toimib ilusti ja harmooniliselt, siis ei vaja ma lilli selleks, et endas õnnehormoone kehas vallandada või naeratust näole saada – seda suudab mu mees ilma lilledeta ka! Pealegi olen ma kõige halvem taimede eest hoolitseja – kõik nad surevad!

Kuidas on lood teie suhtes? Lilled on olulised või ei mängi suurt rolli? 

2 kommentaari “Friik, kes ihkas lilli üle kõige

  1. Minu jaoks ei ole lilled väga olulised. Suhte alguses ikka mees tõi vahepeal niisama ka lilli, aga nüüd toob tähtpäevadel, mis on armas. Arvan ka, et ise võib samuti lilli osta kui tuppa värskust vaja. 🙂 Minu jaoks palju olulisem see kui mees leiab aega minuga kahekesi olla, teeb ise süüa, aitab majapidamistöödes ja tunnen end armastatuna.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s