Parim naistepäev ever aka kus mu laps on?

Ma võtsin sihiks kirjutada 2 postitust nädalas – umbkaudselt siis teisipäeviti ja reedeti. Olen isegi paar postitust ette kirjutanud ning ootavad vaid avaldamise momenti. Tänane postitus aga ei olnud planeeritud, aga ma lihtsalt pean oma õnnetunnet teiega jagama. Kui suurt rõõmu saavad pisikesed asjad tekitada? Kohe saame teada!

Kogu lugu algab laupäevaga. Härra viskas mind hommikul autoga ülikooli ja ise suundus J-ga koos maale, kus ta onu sünnipäev toimus. Jutt oli, et õhtul tulevad poisid koju tagasi. Minul aga on võimalik paar tundi nautida aega niisama olemiseks, ilma, et peaksin poisu pärast muretsema või ringi tormama. See tundus jumalik!

Peale ülikooli koju jõudes ei osanud ma kohe kuidagi olla. Kuidas ma nüüd siis niisama olen ja midagi ei tee? Kuidas ma saan olla ilma, et ma kellegi mähet vahetaks või beebikeeles nunnutaks või piimasegu valmistaksin? How? Juba see tundus utoopne.

Järgmisel hetkel härra teatab, et jääb poisuga maale ja tulevad homme (pühapäeval) koju – naistepäeva puhul lasevad mul välja puhata. Esimene mõte oli – jess, ma saan välja puhata. Teine mõte – ou, aga ma ei suutnud need paar tundigi omale tegevust leida, ilma, et rahutus sees oleks.

Naljakas see emaks olemine. Kui oled lapsega kodus, siis unistad vabast hetkest ilma lapseta. Järgmisel hetkel, kui last pole siis igatsed teda taga. #momlife Mis te arvate, kes iga 3-4 tunni tagant üles ärkas ja otsis suure ehmatusega last taga? Jep, mina. See ema, kellele võimaldati end välja puhata. Aga ei, tegelikult kõik väga hästi. Sain rahulikult oma asju teha, postitusi valmis kirjutada, voodis vedeleda, sarju vaadata, süüa ja magada. #bestlife Arvestades sellega, et viimasel ajal on poisu öösel parajat põrgut teinud, ärgates vähemalt 4-5 korda öösel (halvimal juhul lausa 8 korda).

Vot, kui pisike asi aga nii palju rõõmu tekitab. Ja see tunne, et su mees reaalselt hoolib ja tahab võimaldada sulle puhkust – omg, parim oled! Lihtsalt armastan kuuni ja tagasi korda miljon!

PARIM NAISTEPÄEVA KINGITUS EVER!

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: