Elab üle! aka Kuidas mul läheb?

Tsauki! Kuidas teil läheb? Kuidas teil päriselt läheb? Millised tunded ja emotsioonid teid valdavad? Mis rõõmustab ja kurvastab? Miks?

Mind ennast valdavad päris mitmed tunded, mida võib-olla ei oska koheselt õigesti ka sõnastada.

Esiteks hakkab koroona mind väsitama. Nimelt see meedia kajastus, seda on liiga palju. Algul jälgisin igapäevaselt delfist uudiseid, enam ausalt ei jaksa ega taha. Kodus ka ei jaksa passida. Olgu-olgu, me oleme paar nädalavahetust tegelikult maal käinud, mis on vahelduse mõttes hea, lausa väga hea. Aga poes käimine ja muud meelelahutuslikud tegevused on viidud üsna nulli lähedaseks. Tahaks välja sööma, kinno ja rahva sekka. Aga mõistan, et nii minu, sinu kui ka kõikide teiste nimel ei saa hetkel seda. Elab üle!

Teiseks, härra saab arvatavasti koju alles 9.aprilli õhtul (praeguse info järgi… ei imestaks, kui see veel omakorda pikeneb). Sinna on jäänud 9 päeva. Esimene öö J-ga kahekesi oli jõhker. Ta ärkas iga 1,5-2 tunni tagant. Isegi ei saanud aru, mis teda häirib. Vigises ja vääksus. Paar ööd enne seda, tegi kutt juba 3-5 tunniseid uinakuid. Harjumatu laks jälle negatiivsuse suunas. Elab üle!

DSC_0135

Mul on möödas 2 praktika päeva – distantsõpe ruulib. Sellega on see nali, et olin algul väga põnevil. Nii teistmoodi õpe, korraldus ja töö. Aga 7.klass on ikka vähe teine teema kui 1. klass. Motiveerimist ja tagant utsitamist on kordadest rohkem. Samuti on läbi arvuti väga keeruline sisu edasi anda ning neid motiveerida. Tunnen kurvastusega, kuidas osad lapsed selle all kannatavad. Aga kogemus igatahes üleprahi suur! Küll selle õppetöö ka sujuma saab. Elab üle!

Tahaks nii paljust kirjutada. Mitmed postitused on mustandina juba valmis ka kribatud. Aga seda aega, et need korralikult üle vaadata ja lõpuni kirjutada, pole hetkel. Seega sellel ja järgneval nädalal postitused ilmselt üsna minimaalsed. Küll aga ootavad postitamist mitmed intrigeerivad teemad. Näiteks: kehakaal, suurimad hirmud peale sünnitust, oma kodu, emadepäeva kingituse ideed, J beebikooli ring, distantsõpe, üksikema elu…Ühesõnaga, need ja palju muud tulevad, kui ma jälle aega saan! Seni aga, elab üle!

Mind on nakatanud rahutus. Tahaks hirmsasti kõike ja samal ajal mitte midagi teha. Keeruline taaskord. Samuti on mind rünnanud meeletud söömishood – sööks  ja siis jälle ei sööks. See kodus istumine mõjub ausalt päris halvasti. Elab üle!

Vaadates iga lõigu viimast lauset, siis – elab üle! Peame olema kannatlikud ja küll see kõik möödub. Tagasi tulles postituse esimese lõigu juurde – kuidas sul päriselt läheb?


Postituse pildid on postituse ilmestamiseks, kuid tehtud möödunud suvel Hiiumaal. Pisike J kasvas juba jõudsalt kõhus, vähesed olid tema tulekust kursis, iiveldushood ja isud olid megad! Suve igatsus on nõnda suur, et need pildid lihtsalt peavad siia postitusse sobituma, hehe. Loe meie Hiiumaa reisist: Hiiumaa /// 1.päev ja Hiiumaa /// 2. päev. Sel suvel plaanime minna Saaremaale, kui selleks ajaks Saaremaa veel püsti on ning koroona lahkunud.

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

2 kommentaari “Elab üle! aka Kuidas mul läheb?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: