Tunded, mis mind valdasid lõpuaktusel

-“Palju õnne sulle!”

“Aitäh, õnne on alati tarvis! Aga mille eest õnnitled?”

“Sa ju lõpetasid?!”

Selline armas minivestlus oli mul oma tuttavaga 1.juunil, kui TLÜ-s toimusid magistriõppe lõpetamised. Ei, noh… Õnne on alati tarvis, aga tõesti tänavu aasta ma veel ei lõpetanud. Järgmine kevad võite aga kõik mulle lilli tooma tulla!

Algselt võtsin plaani minna kursakaaslasi õnnitlema peale aktust, kuid rongiaegade tõttu jõudsin juba üsna aktuse alguses. Aktus oli kiire ja sisukas. Mulle meeldis. Mind valdasid terve selle aktuse jooksul mitmeid erinevaid emotsioone.

Olin ülimalt õnnelik. Ma olen kursakate üle tohutult õnnelik! Suur töö on tehtud ja saavad järgmistele missioonidele minna. Tänavu lõpetas meie päevaõppe + kaugõppe peale kokku vaid 9 andekat, teistega jätkame koos ehk järgmisel aastal.

Olin veidi kade. Kui väga oleks ma ise soovinud astuda diplomi suunas ja see kätte saada. Kui väga oleks ma soovinud end veidike lille lüüa. Kui väga oleksin ma tahtnud, et see etapp mu elus oleks juba läbi. Aga ma lohutan iseennast siin nüüd ja kohe – järgmine aasta saad seda kõike!

Olin väga uhke. Uhke, et sain nii toredate inimestega tuttavaks ja neid tundma õppida. Ja nagu mu kursaõde Greete kirjutas meie kursuse vestlusesse: “Need viis aastat on olnud koos toredad ja paremat seltskonda ma ei oska soovida ega uneski näha. Mis iganes ja kuhu iganes keegi edasi läheb, siis ma olen olemas ning ma tean, et teie minu jaoks ka. Kallid ja paid ning järgmiste kohtumisteni!”, siis ma pean sellega totaalselt nõustuma! Järgmine kevad saame Greetega koos aktusel istuda ja õnnitluste kätte uppuda.

Palju õnne kõikidele, kes tänavu lõpetasid (ükskõik, kas põhi-, kesk-, õli- või kutsekooli… või mis iganes kooli)!

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

2 kommentaari “Tunded, mis mind valdasid lõpuaktusel

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: