Perepuhkuse 2. ja 3. nädal

God, vaatasin just filmi “Koera kodutee” ja nutsin lõpus oma silmi paiste. Ma kohe ei tea, mis teema mul nende loomadega on. Kui inimesed filmis surevad, siis mind see väga ei kõiguta, aga loomad või beebid…. Teada värk, Kärt nutab. Enivei, selle nutmise peale mõtlesin, et võiks midagi vähe targemat ka teha, kui silmi paiste pisardada, seega panen nüüd ühe ropsuga kirja meie perepuhkuse 2. ja 3. nädala ning lähipäevil peaks ilmuma ka meie perepuhkuse 4. nädal. Sellega ka härra puhkus lõppeb ning ta naaseb tööle – nädalaks, siis läheb kooli ära.

Peale jaanipäeva läksid ilmad jahedamaks ja vihmasemaks. Seega me veetsime rohkem aega kodus – igapäevane trall. Kuid sellele lisaks tegime ka muud.

Emme aeg. 1.juuli toimus kursakaaslaste lõpetamine (loe minu mõtted lõpetamise kohta) ja sain sellega omale oma enda aja ehk kodust välja pead tuulutama. Käisin lõpetamisel, kallistasin kullapaid ära ja jooksin kaltsukasse. Viimasel ajal olen suureks kaltsuka fänniks hakanud. Viimati – paar päeva tagasi – sain mõnusalt suure saagi nii endale kui ka J-le.

Käisime J-ga koos esimest korda loomaaias. Perekondlik loomaaia külastus ja kujutage ette, härra isegi ei pirtsutanud, et JÄLLE peab minuga koos loomaaeda minema. Nimelt mulle hullult meeldib Tallinna Loomaaias (ja üldse erinevates loomaparkides) käia, aastas vähemalt 2 korda. Olen härraga jõudnud diilile, et talvel ta ei pea minuga tulema ja 1 kord aastas lubas minuga liituda.

Soetasime koju vajaminevat. Poodlemine on mulle alati mingil määral meeldinud. Meie diivan vajas hädasti uusi diivanipatju ja mina veel nipetnäpet, seega Hello Ülemiste Keskus.

Külastasime Jägala juga. See ei asu meie kodust väga kaugel – äkki umbes 15 minutit sõitu. Seega väike vaheldus niisama olemisele, J nautis ka täiega vett ja loodust. Ta on üldse suur looduse huviline meil, mis on loomulikult mega tore.

Nägime ja paitasime oravabeebisid. HOW CUTE?! Ühesõnaga, pikk story lühidalt… Nii lühidalt, kui seda saab kirja panna. Maal käis külas Metsloomade ühingust üks armas preili – tutvused – ja tal olid kaasas orava beebid, kelle eest ta peab hoolitsema seni kuni oravad on valmis loodusesse tagasi minema. Saime neid paitada ja nunnutada. J ei olnud suurt erilist arvamust neist.

Samal teemal:

Perepuhkus 1.nädal – maalapse elu

Tsauki!

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

2 kommentaari “Perepuhkuse 2. ja 3. nädal

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: