Saaks põrsa, lapse ja diplomi oleks päris hää!

Tsau! Härra paneb J-d magama ja ma lõpetasin oma loovteraapia teemaliste märkmete korrastamise drive kaustas. Mõtted liikusid iseenesest ühe teema juurest teise juurde ning avastasin end mõtisklemas oma elukese üle. Mida ma tahan teha? Mida saavutada? Kuhu jõuda? Mida-keda omada? Kas ainult mulle tundub, et see suure inimese elu on samaaegselt nii keeruline kui ka põnev. Tahaks olla iseseisev, väga iseseisev. Aga samas on see aeg-ajalt niiiiiiiiii tüütu ja niiiiiiiiii väsitav.

Ma teadsin päris kindlalt, mida ma tahan ja kuhu jõuda. Oma maja, 2 last, koer ja kass (ja põssa, aga selle mõttega saadab härra mind kohe metsa seenele, aga talvel pole ju seeni), ülikooli haridus… Laias laastus muud nagu ei tahagi.

Selle majaga oli ka see nali, et me leidsime isegi mingi hetk oma unistuste maja (ok, rohkem oli see vist minu unistuste maja, aga härra väga ei pirtsutanud…). Nüüd mingi päev aga avastasin, et see on ära ostetud. Nuuks! No mis siis ikka, peab uue unistuste maja leidma. Koer ja kass (ja põssa) ei tule muidugi enne, kui meil on oma maja.

Lastega on väheke lihtsam olukord – 1 on olemas, seega 1 veel teha. Minu ideaalses maailmas ei oleks nad väga suure vanusevahega, sest oma elu(korraldust) tundub kuidagi lihtsam sedasi korraldada. Nõme oleks vahepeal tööle minna 1-2 aastaks ja siis jälle koju ära jääda. Nõme just seetõttu, et klassiõpetajana on sul ju oma klass 4 aastat, jälle peaksin nad hülgama. Ma elasin päris raskelt oma klassi loovutamist üle. Long story short, miks ei võiks me nüüd kohe teise lapse saada?!

Diplomiga läheb ka päris hästi – minu arust. Kevadsemestriks regan end 2 kursusele, suve algul kaitsen magistritöö ja ongi kõik. No ikka nii kõik, et ma juba silman veebipoodides kleite sellise pilguga, et mida 15.juuni selga panna lõpetamisele. Magistritööst on suurem osa tehtud. Jäänud on meetodi kirjeldus, tulemuste analüüsimine (arendusuuringu tõttu ei ole see väga mahukas) ja loodud õppematerjalide korrastamine. Lisaks ma pole kindel, kas ma kohe uuel sügisel soovin või mõne aasta pärast, aga aina enam on tekkinud soov uuesti kooli minna ja õppida midagi uut enda jaoks.

Üldpildis tundub kõik justkui tasapisi paika loksuvat.

Viimase nädala-kahe jooksul on tekkinud mingi vastik väsimus. Tahaksin kõike teha, aga lihtsalt ei viitsi. Õnneks on meil sel nädalavahetusel ees ootamas minipuhkus härraga koos. Läheme naudime kahekesi olemist kaks päeva. J jääb esimest korda meist kahest maha, minu emaga. No muidugi nüüd ju pandi ilusti kõik toitlustuse ja meelelahutuse asutused kinni, seega meie puhkus on ilmselt jalutuskäik, hea toidu tellimine Wolt teenuse kaudu, sarjad-filmid ja kaisus mõnulemine. Aga teate, isegi see tundub hea puhkus ja restart vahelduseks!

Mis veel uudist… Aaa, mul on nüüd tukk. Jep, võtsin oma kujutletavad munad pihku ja tegin selle ära. Viimati oli mul tukk algklassides. Lisaks võtsin selle nädala lõpuks omale eesmärgiks esitada avaldus oma perekonnanime vahetamiseks. Peale lahutust sajal erineval põhjusel ei olnud ma huvitatud oma neiupõlve nime tagasi võtmisest, nüüd aga tunnen, et see on ka üks asi, mis on mu elust puudu! Ja kolmandaks, tegin aasta esimesel kahel päeval suure ajurünnaku ja panin kirja mitmeid postituse pealkirju ja teemasid, millest võiks sel aastal kirjutada. Ideaalis kirjutan ma nad kõik valmis ja ilmuvad, kuid 100% ei saa kunagi kindel olla. Lisaks lubasin endale, et hakkan instagramis aktiivsemaks – kord nädalas või kahe nädala jooksul ilmub #playwithjesper postitused (aktiivsete tegevuste soovitused beebidele ja väikelastele), storyd, muidu postitused, kaasan teid rohkem oma ellu jne. Seeeeega, kui sa mind veel ei jälgi, siis hakka nüüd jälgima! Minu kasutaja on k2rtu.


Haha, nii deep postitust pole ammu olnud ja ma kuni postituse lõpuni ei osanud mingit normaalset pealkirja isegi postitusele panna. Aga noh, kärab see põrsas, diplom ja laps ka sinna! Lol.

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: