Sügis – tegevuste kogumik (väikelastele)

Heips!

Kätte on jõudnud septembrikuu, seega on aeg uus tegevuste kogumik siia üles laadida. 🙂

Täna toon Sinuni 5 vahvat tegevust, mida kõledate ilmadega sügisel kodus koos lastega teha. Samuti on sellel korral mitmeid tegevusi lihtne kohendada ka lasteaia viimastele rühmadele ja algkooli õpilastele.

Millal algab sügis? Minu jaoks ei oma see-päris-õige-kuupäev tähtsust, sest keerates kalendris ette septembrikuu, on minu jaoks sügis ametlikult alanud. Sügis kuulub minu lemmikute aastaaegade hulka – naudin igat värvilist puulehte, jahedat hommikut ja isegi sügisene vihm on kuidagi erilisem, kui muud vihmad. Armastusest sügise vastu tuleb praegusele kogumikule veel ka järg sügise teemaliste tegevustega, seega loodan, et sinu sügise armastus on sama suur kui minul.


Kui mõelda sügisele, siis meenuvad mulle esmalt kõrvitsad, puudelt langevad värvilised lehed, tammetõrud ja neid otsivad oravad, lisaks saavad valmis viimased saadused põllumaal ja metsas. Sellest kõigest inspireerituna leiad sellest kogumikust 5 järgnevat tegevust:
▲ Anname loodusele värvid
▲ Templiga puule lehed
▲ Tatar ja sügis karbis
▲ Oravapoisid ja -tüdrukud
▲ Mannased seemned

Uudista ja lae vajadusel fail alla siit:

Avaldanud: Kärt E.

Naine, kes naudib elu sellisena nagu see on, olles nii ema, elukaaslane, treener kui ka õpetaja.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: